Να στείλετε μήνυμα

Covid-19 γρήγορη κασέτα δοκιμής μολυσματικών ασθενειών αντιγόνων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AllTest
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Incp-R502
Ποσότητα παραγγελίας min: ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΣ
Συσκευασία λεπτομέρειες: 20 Τ
Χρόνος παράδοσης: 10-15 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T
Χρώμα: Μπλε Δείγμα: Nasopharyngeal πατσαβούρα
Κόψτε: Δείτε το ένθετο Αποθήκευση: 2-30°C
Πιστοποιητικό: CE, ISO13485 Σχήμα: Κασέτα
Υψηλό φως:

Covid-19 δοκιμή μολυσματικών ασθενειών

,

Γρήγορη δοκιμή μολυσματικών ασθενειών

,

Κασέτα δοκιμής μολυσματικών ασθενειών

Η γρήγορη δοκιμή covid-19 αντιγόνων είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση SAR-CoV-2 αντιγόνων στα nasopharyngeal δείγματα πατσαβουρών.

 

【ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ】

Τα νέα coronaviruses ανήκουν στο γένος β. Covid-19 είναι μια οξεία αναπνευστική μολυσματική ασθένεια. Οι άνθρωποι είναι γενικά ευαίσθητοι. Αυτήν την περίοδο, οι ασθενείς που μολύνονται από το νέο coronavirus είναι η κύρια πηγή μόλυνσης οι ασυμπτωματικοί μολυσμένοι άνθρωποι μπορούν επίσης να είναι μια μολυσματική πηγή. Με βάση την τρέχουσα επιδημιολογική έρευνα, η περίοδος επώασης είναι 1 έως 14 ημέρες, συνήθως 3 έως 7 ημέρες. Οι κύριες εκδηλώσεις περιλαμβάνουν τον πυρετό, κούραση και ξεραίνουν το βήχα. Η ρινική συμφόρηση, η runny μύτη, ο επώδυνος λαιμός, η μυαλγία και η διάρροια βρίσκονται σε μερικές περιπτώσεις.

Το Coronaviruses είναι τυλιγμένοι ιοί RNA που διανέμονται ευρέως μεταξύ των ανθρώπων, άλλα θηλαστικά, και τα πουλιά και που προκαλούν αναπνευστικό, τα εντερικά, ηπατικά, και νευρολογικά είδη coronavirus diseases.1 έξι είναι γνωστά για να προκαλούν σε ανθρώπινο disease.2 τέσσερα τους ιούς — 229E, OC43, NL63, και HKU1 — είναι επικρατών και προκαλεί χαρακτηριστικά τα συμπτώματα κοινού κρύου σε με ανοσολογική ανεπάρκεια individuals.2


【ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ】

1. Παρεμβάλτε μια αποστειρωμένη πατσαβούρα στο ρουθούνι του ασθενή, που φθάνει στην επιφάνεια του μεταγενέστερου nasopharynx.
2. Πατσαβούρα πέρα από την επιφάνεια του μεταγενέστερου nasopharynx.
3. Αποσύρετε την αποστειρωμένη πατσαβούρα από τη ρινική κοιλότητα.

Covid-19 γρήγορη κασέτα δοκιμής μολυσματικών ασθενειών αντιγόνων 0

【ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ】
Σωλήνας συλλογής μόνο ο εξαγωγής απομονωτών και δειγμάτων που παρέχεται στην εξάρτηση πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για την προετοιμασία δειγμάτων πατσαβουρών.
1. Ξεβιδώστε την ΚΑΠ του σωλήνα συλλογής δειγμάτων.
2. Παρεμβάλτε το δείγμα πατσαβουρών στο σωλήνα συλλογής δειγμάτων. Ο Τύπος ενάντια στον εσωτερικό τοίχο του σωλήνα και ανακατώνει την πατσαβούρα για περίπου 10 δευτερόλεπτα ενώ πιέζοντας theswab διευθύνετε ενάντια στον εσωτερικό τοίχο του σωλήνα για να απελευθερώσετε τα αντιγόνα στη συλλογή
σωλήνας.
3. Αφαιρέστε την πατσαβούρα συμπιέζοντας τις πλευρές του σωλήνα για να εξαγάγει το υγρό από την πατσαβούρα.
4. Σφίγξτε την ΚΑΠ επάνω στο σωλήνα συλλογής δειγμάτων.

Covid-19 γρήγορη κασέτα δοκιμής μολυσματικών ασθενειών αντιγόνων 1

【ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ】
Επιτρέψτε στη δοκιμή, το αποσπασματικούς δείγμα ή/και τους ελέγχους για να εξισορροπήσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.

1. Ακριβής κώδικας QR από την κάρτα κώδικα QR για τις συγκεκριμένες πληροφορίες της δοκιμής. Κάρτα κώδικα χρήσης μόνο QR που παρέχεται μέσα στις εξαρτήσεις δοκιμής.

2. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα φύλλων αλουμινίου και την χρησιμοποιήστε μέσα σε μια ώρα. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται αμέσως μετά από να ανοίξει τη σακούλα φύλλων αλουμινίου.
3. Αναστρέψτε το σωλήνα συλλογής δειγμάτων και προσθέστε 3 πτώσεις του αποσπασματικού δείγματος (approx.75μl) στο δείγμα καλά και αρχίστε έπειτα το χρονόμετρο.
4. Περιμένετε τη χρωματισμένη γραμμή να εμφανιστείτε. Τα αποτελέσματα πρέπει να διαβαστούν με το Alltest ΕΑΝ αναγνώστης σε 15 λεπτά. Μην ερμηνεύστε τα αποτελέσματα της δοκιμής οπτικά.
Σημείωση: Για το Alltest ΕΑΝ η εγκατάσταση αναγνωστών, το ξεκίνημα και οι πλήρεις οδηγίες αναφέρονται στο Alltest ΕΑΝ εγχειρίδιο χρηστών αναγνωστών. Ο χειριστής πρέπει να συμβουλευθεί το Alltest ΕΑΝ εγχειρίδιο χρηστών αναγνωστών πριν από τη χρήση και γίνοντας εξοικειωμένος με τις διαδικασίες και τις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου.

Covid-19 γρήγορη κασέτα δοκιμής μολυσματικών ασθενειών αντιγόνων 2

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Αποτελέσματα που διαβάζονται από το Alltest ΕΑΝ αναγνώστης.
Το αποτέλεσμα θετικός ή αρνητικός για SAR-CoV-2 αντιγόνα καθορίζεται από το Alltest
ΕΑΝ αναγνώστης.

Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να εξαχθεί για να υπερέχει ή PDF.

Cat.No. Προϊόν Δείγμα Σχήμα Μέγεθος εξαρτήσεων Θέση CE
Incp-R502 Covid-19 γρήγορη δοκιμή αντιγόνων Nasopharyngeal πατσαβούρα Κασέτα 20 Τ CE

 

Στοιχεία επικοινωνίας
selina

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615857153722

WhatsApp : +8613989889852