Να στείλετε μήνυμα

Ταχεία δοκιμή συνδυασμού αντιγόνων SARS-CoV-2/Ινφλένزا A+B/RSV για ταχεία διάγνωση

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AllTest
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Isir-535
Συσκευασία λεπτομέρειες: 20 Τ
Όροι πληρωμής: T/T
Δείγμα: Nasopharyngeal πατσαβούρα Σχήμα: Κασέτα
ΧΡΟΝΟΣ: 15 λεπτά Πρότυπο: ISIR-535
Ετικέτα: ΌλοΤέστ
Υψηλό φως:

Γρήγορη δοκιμή Combo αντιγόνων RSV

,

Covid-19 γρήγορη δοκιμή Combo αντιγόνων

Ταχεία δοκιμή συνδυασμού αντιγόνων COVID-19/υγείας A+B/RSV

Το SARS-CoV-2/Influenza A+B/RSV Antigen Combo Rapid Test είναι μια ταχεία χρωματογραφική ανοσολογική δοκιμή για την ποιοτική ανίχνευση του SARS-CoV-2, της γρίπης Α,Αντίγονες της γρίπης Β και του αναπνευστικού συνυκτιτικού ιού (RSV) που υπάρχουν στον ανθρώπινο ρινόφωρο.

 

Καθώς φτάνει το φθινόπωρο, φέρνοντας πιο δροσερές θερμοκρασίες, εισάγει επίσης μια εποχή που είναι λιγότερο ευνοημένη από πολλούς, την εποχή του αναπνευστικού ιού.Το COVID-19 συνεχίζει να θέτει προκλήσεις για τους επιδημιολόγους, και νέες παραλλαγές όπως η EG.5 και η BA.2Τα.86 εξαπλώνονται γρήγορα.

 

Δεδομένου ότι το COVID-19, η γρίπη και το RSV έχουν όλα πολύ παρόμοια συμπτώματα, ίσως θέλετε να αρχίσετε να φοράτε μάσκα μόλις αρχίσετε να αισθάνεστε τα χτυπήματα, τη δύσπνοια, την σφυροκοπή ή τον βήχα.Το ίδιο κι εγώ., αν γνωρίζετε ότι θα είστε κοντά σε κάποιον που αισθάνεται άρρωστος, μια μάσκα μπορεί να σας εμποδίσει να μολύνετε την ασθένειά του.

 

Τα εσωτερικά περιβάλλοντα διευκολύνουν την ταχεία εξάπλωση των ιών, καθώς υπάρχει περιορισμένη ροή αέρα για να διασκορπιστούν τα ιογενή σωματίδια.μπορεί να βοηθήσει να επιβραδύνει τη μετάδοση διαφόρων αναπνευστικών ασθενειών.

 

Οι ερευνητές τονίζουν ότι οι μάσκες μειώνουν μόνο εν μέρει την εξάπλωση των ιών, καθώς τα σωματίδια μπορούν να έρθουν σε επαφή με τα μάτια και το πρόσωπο ακόμη και όταν φοράτε μάσκα.συνιστάται να αποφεύγετε μεγάλες συγκεντρώσεις και να μείνετε στο σπίτι εάν έχετε πυρετό ή συμπτώματα.

 

Μπορεί να είναι δύσκολο να εκτιμηθεί ο κίνδυνος του COVID-19 λόγω του ότι το CDC και τα τμήματα δημόσιας υγείας δεν παρακολουθούν πλέον τα ποσοστά μόλυνσης.COVID-19, ή RSV, είναι καλύτερο να μείνετε στο σπίτι ή να φοράτε μάσκα αν πρέπει να βγείτε έξω.

Στοιχεία επικοινωνίας
selina

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615857153722

WhatsApp : +8613989889852